Sweet Pepper Snack met cervelaat

1 ster = slecht2 sterren = matig3 sterren = voldoende4 sterren = goed5 sterren = SUPER!! (6 stemmen, gemiddeld: 4,50 out of 5)
Loading...

Sweet Pepper Snack

Lekker hapje met een bite door de sweet pepper … zelf gebruik ik meestal een potje sweetpeppers die ik zelf vul met roomkaas waaraan evt. een smaakje of kruiden zijn toegevoegd.

Ingrediënten voor ca. 15 hapjes:

  • 1 Stegeman Originele cervelaat
  • 1 bakje gevulde Sweet Pepper (Kant en klaar gevulde mini paprika met kaas)
  • Verse peterselie
  • Verse bieslook
  • Cocktailprikkers

Bereiding:

  1. Snijd de Originele cervelaat in dunne plakjes.
  2. Beleg de worstplakjes naar keuze met twee kleine takjes peterselie of met vier strookjes bieslook.
  3. Halveer de sweet pepper, leg een helft op de kruiden en steek hierin een prikker.

Variatietip:

  • Gebruik voor de variatie (niet gevulde) sweet peppers die je zelf vult met een roomkaas naar keuze.
Bron: www.stegeman.nl
Bereidingstijd: ca. 5 minuten
FacebookTwitterPinterestGoogle+WhatsAppEmailDelen

Misschien vind je dit recept ook leuk ...

4 Reacties

  1. iemand... schreef:

    Ik moet iets voor school doen en daar heb ik Spaanse tapas voor nodig. Dit is een goed gerecht, dit ga ik zeker gebruiken!

  2. Tetje schreef:

    ik het morgen een schoolfeest, ik ga dit hapje zeker maken!

  3. Ella Nuijten schreef:

    Ik ben Oma geworden van een kleindochter. Mijn zoon en schoondochter houden een kraamfeest.
    Het ziet er zo lekker uit dat ik dit als hapje ga gebruiken.

  4. Suzanne schreef:

    Heb dit gemaakt en het was lekker. Ook eenvoudig om te maken ik had om het wat extra aan te kleden bieslook boven op gelegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Details weergeven

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close