Romige mango-yoghurttoetjes

1 ster = slecht2 sterren = matig3 sterren = voldoende4 sterren = goed5 sterren = SUPER!! (13 stemmen, gemiddeld: 3,77 out of 5)
Loading...

romige_mango-yoghurttoetjes

Ingrediënten (4 personen):

  • 140 ml slagroom
  • 425 gram mangoschijfjes uit blik (uitgelekt)
  • 200 gram Griekse yoghurt
  • 1 theelepel vanille-extract
  • 1 rijpe mango

Bereiding:

  1. Klop de room totdat er zachte pieken ontstaan. Pureer de mangoschijfes in de keukenmachine of druk ze door een zeef.
  2. Meng de puree goed door de yoghurt en roer er daarna voorzichtig de room en het vanille-extract door.
  3. Snijd de bolle zijkanten van de mango dicht bij de pit af. Maak aan een van de zijkanten met een scherp mes kruiselings inkepingen in het vruchtvlees. Duw het vel naar boven zodat het vruchtvlees aan de oppervlakte ligt en snijd de blokjes eraf. Schil de andere zijde en maak dunnen plakjes van het vruchtvlees.
  4. Roer de mangoblokjes door het mengsel en verdeel dit over de schaaltjes. Zet deze 2 uur afgedekt in de koelkast en garneer ze voor het opdienen met de mangoschijfjes.

Bron: Quick & tasty tapas
Bereidingstijd: 20 minuten (excl. 2 uur koeltijd)

FacebookTwitterPinterestGoogle+WhatsAppEmailDelen

Misschien vind je dit recept ook leuk ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Details weergeven

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close