Roggebrood met stoofperenstroop en paté

1 ster = slecht2 sterren = matig3 sterren = voldoende4 sterren = goed5 sterren = SUPER!! (13 stemmen, gemiddeld: 3,85 out of 5)
Loading...

Roggebrood met stoofperenstroop en paté

Een bijzondere combinatie van smaken, we proefden dit hapje bij een proeverij van een horeca-groothandel en waren direct verkocht!

Ingrediënten voor ca. 20 stuks:

  • 1 pakje roggebroodsnacks
  • 1 pot Kruidige stoofperenstroop (Frutesse)
  • 100 gram paté

Bereiding:

  1. Besmeer de vierkantjes roggebrood met de stoofperenstroop en leg ze op een schaal.
  2. Schep op elke roggebroodje een stukje paté.

Tips:

  • Geen roggebroodsnacks in huis, je kunt ook vierkantjes snijden uit plakken roggebrood of met een borrelglaasje rondjes uit het roggebrood steken.
  • Varieer met diverse soorten paté, bijvoorbeeld wildpaté of champignonpaté.
  • Stoofperenstroop is een seizoensproduct en is alleen verkrijgbaar in de maanden september t/m maart. Deze stroop kan ook worden vervangen door appelstroop of appel-perenstroop.
Bron: eigen recept
Bereidingstijd: ca. 5 minuten
FacebookTwitterPinterestGoogle+WhatsAppEmailDelen

5 Reacties

  1. Inge schreef:

    RoggeBroodSnack is bij AH verkrijgbaar(huismerk)in een doosje van 300 gram.

  2. Jolanda schreef:

    Om dit hapje van te voren te kunnen bereiden, heb ik eerst de paté op het roggebrood geschept en daarna een toefje stoofperenstroop toegevoegd. Appel-perenstroop is ook een aanrader!

  3. Rita schreef:

    Het is een aanrader om deze hapjes niet te lang van te voren klaar te maken.
    Ik deed het met appelstroop besmeren en dat trok echt in de roggebrood, zodat het een beetje kleverig werd.

  4. Wendy schreef:

    Voor vegetariërs: hiervoor kan je ook de vegetarische paté van Albert Heijn gebruiken!!

  5. Ron schreef:

    Heb dit onlangs gemaakt. Het was een groot succes! In plaats van roggebrood kun je ook noten-vruchtenbrood nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Details weergeven

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close