Kerstomaatjes met bieslookroomkaas

1 ster = slecht2 sterren = matig3 sterren = voldoende4 sterren = goed5 sterren = SUPER!! (4 stemmen, gemiddeld: 3,75 out of 5)
Loading...

kerstomaatjes_bieslookroomkaas

Ingrediënten (24 stuks):

  • 1 bakje kerstomaatjes
  • 200 gram bieslookroomkaas

Bereiding:

  1. Snijd de kapjes van de tomaatjes en hol ze uit met een klein theelepetje.
  2. Vul de tomaatjes met behulp van een spuitzak met de roomkaas en leg ze op een schaal.

Tips:

  • In plaats van bieslookroomkaas kan ook een ander mild gekruide roomkaas worden gebruikt.
  • Garneer de tomaatjes met een sprietje bieslook of een toefje peterselie.
  • Combineer dit gerecht met gevulde groene pepers en gevulde zoete pepertjes.

Bron: Eigen recept
Bereidingstijd: ca. 15 minuten

FacebookTwitterPinterestGoogle+WhatsAppEmailDelen

Misschien vind je dit recept ook leuk ...

2 Reacties

  1. Nancy schreef:

    Hoihoi,

    Ik doe een cherrie-tomaatje die ik in de seranoham heb gerold aan een prikkertje, daarop een schepje roomkaas en dan even dippen in de geroosterde pijnboompitten. HEEEERLIJK!

  2. monica schreef:

    erg lekker en makkelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Details weergeven

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close