Groene pepers met bieslookroomkaas

1 ster = slecht2 sterren = matig3 sterren = voldoende4 sterren = goed5 sterren = SUPER!! (nog niet gestemd)
Loading...

gevulde_pepers_zelf

Ingrediënten voor 24 stuks:

  • 1 potje Groene pepers MILD
  • ca. 250 gram bieslookroomkaas

Bereiding:

  1. Laat de pepertjes uitlekken in een vergiet. Snijd het kapje met het steeltje eraf.
  2. Rol de pepertjes tussen de handen om de zaadjes los te maken en haal de pepertjes leeg.
  3. Vul de pepertjes met behulp van een spuitzak met de roomkaas en leg ze op een schaal.

Tips:

  • In plaats van bieslookroomkaas kan ook een ander mild gekruide roomkaas worden gebruikt.
  • Combineer dit gerecht met Zoete pepers met bieslookroomkaas en Kerstomaatjes met bieslookroomkaas.

Bron: Eigen recept
Bereidingstijd: ca. 15 minuten

FacebookTwitterPinterestGoogle+WhatsAppEmailDelen

Misschien vind je dit recept ook leuk ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Details weergeven

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close