Gevulde komkommerschijven

1 ster = slecht2 sterren = matig3 sterren = voldoende4 sterren = goed5 sterren = SUPER!! (19 stemmen, gemiddeld: 3,21 out of 5)
Loading...

Gevulde komkommerschijven

Serveer salades eens op een plak komkommer in plaats van op een toastje …

Ingrediënten voor ca. 40 stuks:

  • 2 mooie stevige komkommers
  • 100 gram krabsalade
  • 100 gram kip-kerriesalade
  • 100 gram kip-satésalade
  • 100 gram tonijnsalade

Bereiding:

  1. Was de komkommers en schil met een dunschiller om en om de schil eraf zodat je “gestreepte” komkommers overhoud
  2. Snijd de uiteinden van de komkommer en snijd de komkommer schijven van 1½ tot 2 cm dik.
  3. Snijd met een meloenbolletjessteker een holletje uit de komkommerschijven.
  4. Vul de holletjes met de diverse salades.

Tips:

  • Je kunt voor deze gevulde komkommerschijven varieren met ander kant-en-klare of zelfgemaakte salades. Gebruik voor een vegetarische variant bijvoorbeeld farmersalade of selleriesalade.
  • Spuit voor de variatie ook eens toefjes filet Americain op de komkommerschijven. Strooi hier dan een beetje versgemalen peper over.
Bron: Eigen recept
Bereidingstijd: ca. 10 minuten
FacebookTwitterPinterestGoogle+WhatsAppEmailDelen

Misschien vind je dit recept ook leuk ...

13 Reacties

  1. Ineke schreef:

    Kun je dit ook van te voren klaarmaken?

  2. martine schreef:

    gevuld met pindakaas is hier ook een groot succes

  3. Bladwijzers schreef:

    Ik ga het uitproberen, lekkerrr hoor.

  4. Jeroen schreef:

    Heerlijk, klinkt goed, het komkommer inleggen met sambal en knoflook azijn en dan in repen snijden en insmeren met mascarpone en afmaken met een klein beetje knoflook puree(niet teveel is erg overheersend).
    Ik heb de recepten gemaakt op een verjaardag en iedereen vond het te gek !

  5. angel schreef:

    wat zitten er flauwe opmerkingen tussen

  6. Wauwww, komkommer gevuls met filt american is echt lekker inderdaad zeg!!

  7. Janet schreef:

    Heb je al eens komkommer met ananasroomkaas geprobeert echt een aanrader.

  8. Lotte schreef:

    Je kunt de komkommer ook vullen met eiersalade. Waarschijnlijk smaakt dat ook goed! En het is een superhandig tapasgerechtje!

  9. Geerte schreef:

    En welke van deze salades is precies vegetarisch?

  10. Kitty schreef:

    Komkommer gevuld met filt american is ook een aanrader!!!

  11. Loes schreef:

    Vegetrische variant kun je ook maken door de komkommer te vullen met bijv. kaas of tomatentapenade.

  12. Lilian schreef:

    Gebruik voor een vegetarische variant bijvoorbeeld farmersalade of selleriesalade.

  13. L. schreef:

    Vegetarisch??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Details weergeven

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close