Gevulde inktvisringen

1 ster = slecht2 sterren = matig3 sterren = voldoende4 sterren = goed5 sterren = SUPER!! (2 stemmen, gemiddeld: 3,50 out of 5)
Loading...

gevulde_inktvisringen

Ingrediënten voor ca. 36 stuks:

  • 4 hele pijlinktvissen (schoongemaakt)
  • 4 grote slabladeren
  • 4 norivellen (gedroogd zeewier / gebruikt voor sushi)
  • 125 ml lichte sojasaus
  • 125 ml water
  • 2 eetlepels suiker

Bereiding:

  1. Giet kokend water over de slabladeren en laat ze uitlekken. Wikkel de tentakels van de inktvissen in de slabladeren en vervolgens in de norivellen en plak deze dicht met water.
  2. Leg de pakketjes in de inktvislijfjes en zet ze vast met een cocktailprikker.
  3. Doe de sojasaus, het water en de suiker in een pan en verhit dit mengsel langzaam. Voeg de inktvispakketjes toe, doe het deksel op de pan en laat de pakketjes ongeveer 20 minuten sudderen totdat ze gaar zijn.
  4. Haal de inktvispakketjes uit de pan en laat ze uitlekken. Zet ze in de koelkast totdat ze zijn afgekoeld.
  5. Snijd de inktvis in plakjes en serveer deze op een platte schaal.

Bron: Quick & tasty tapas
Bereidingstijd: ca. 50 minuten (excl. koeltijd)

FacebookTwitterPinterestGoogle+WhatsAppEmailDelen

Misschien vind je dit recept ook leuk ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Details weergeven

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close