Cherrytomaat gevuld met serranoham en pompoenpit

1 ster = slecht2 sterren = matig3 sterren = voldoende4 sterren = goed5 sterren = SUPER!! (5 stemmen, gemiddeld: 3,80 out of 5)
Loading...

Een makkelijk te bereiden hapje dat er kleurrijk uitziet.

Ingrediënten voor 10 stuks:

  • 10 cherry tomaatjes
  • 10 dunne plakjes serranoham
  • 2 eetlepels pompoenpitten
  • 80 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
  • 10 prikkers

Bereiding:

  1. Laat een koekenpan met dikke bodem heet worden en rooster hierin de pompoenpitten. Neem de pitten uit de pan zodra ze geur gaan afgeven en laat ze op een bordje afkoelen.
  2. Was de tomaatjes wassen en snijd de bovenste kapjes eraf. Wikkel om elk tomaatje een plakje seranoham en zet deze met een prikker vast.
  3. Verdeel met een theelepeltje de Boursin over de tomaatjes en garneeer ze met de pompoenpitten.
Bron: www.boursin.nl
Bereidingstijd: ca. 10 minuten
FacebookTwitterPinterestGoogle+WhatsAppEmailDelen

Misschien vind je dit recept ook leuk ...

4 Reacties

  1. wout schreef:

    Wij hadden deze tijdens een wijnproefavond gehad , heerlijk gewoon. Zeer geslaagd

  2. De buurman schreef:

    Hmmm heerlijk! Een van mijn favorieten! Echter ben ik wel van mening dat de buurvrouwen dit nog niet eerder hebben gemaakt. De ene koopt alles kant en klaar en de andere maakt alleen kip met knoflooksaus. Tevens ook anders dan kaas en worst

  3. Yvonne schreef:

    Ziet er erg lekker uit. Eens uitproberen met de nieuwjaarsborrel.

  4. Trijnie schreef:

    Een van de buurvrouwen had het gemaakt tijdens een gezamelijke picknick, super lekker, gelukkig kon ik het recept terug vinden voor de verjaardag van mijn zoontje,
    Eens wat anders dan kaas en worst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Details weergeven

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close