Broodrolletjes met roomkaas, pesto en gegrilde paprika

1 ster = slecht2 sterren = matig3 sterren = voldoende4 sterren = goed5 sterren = SUPER!! (20 stemmen, gemiddeld: 2,85 out of 5)
Loading...

Een professionele uitstraling, makkelijk te maken en de smaak … heerlijk!!

Broodrolletjes met roomkaas, pesto en gegrilde paprikaIngrediënten voor ca. 30 stuks:

  • ½ casino witbrood over de lengte gesneden
  • 250 gram bieslookroomkaas
  • 1 potje groene pesto
  • 1 pot gegrilde paprika
  • aluminiumfolie of plasticfolie

Bereiding:

  1. Laat een wit casinobrood door de bakker over de lengte snijden zodat je lange plakken hebt.
  2. Snijd de korsten van drie plakken brood en rol de plakken brood met een deegroller plat.
  3. Besmeer de plakken brood met de bieslookroomkaas (dat gaat het makkelijkste met een lepel). Smeer hierover een laagje pesto.
  4. Laat de gegrilde paprika goed uitlekken, snijd ze open en dep ze droog met keukenpapier.
  5. Snijd de pakken brood door de helft en leg de gegrilde paprika op het brood zodat er een smal randje brood overblijft.
  6. Rol de pakken nu in de lengterichting op, begin bij het stukje zonder paprika, en verpak ze strak in de folie.
  7. Laat de broodrolletjes in de koelkast opstijven en snijd ze vlak voor gebruik in plakjes.

Tip:

  • Gebruik de andere helft van het brood voor de broodrolletjes met roomkaas en zalm.
  • Als er een randje vulling uitsteekt na het oprollen kun je dit randje voorzichtig met een scherp mes wegsnijden.
Bron: eigen recept van Dennis
Bereidingstijd: ca. 15 minuten (excl. wachttijd)
FacebookTwitterPinterestGoogle+WhatsAppEmailDelen

Misschien vind je dit recept ook leuk ...

13 Reacties

  1. C. Blond schreef:

    Ik snap alleen nog niet helemaal hoe je het moet gaan oprollen..
    zo wrap is natuurlijk rond, dit langwerpig lijkt mij?
    Ik snap het nog niet helemaal..

  2. niki schreef:

    Het lijkt mij een lekker gerecht
    Niki

  3. Siets schreef:

    Ik ga zometeen deze maken, maar omdat ik een enorme kluns ben wat oprollen betreft heb ik besloten om een casino boterham in 4en te snijden en het op elkaar te stapelen ipv te rollen. Een prikker erdoorheen om alles op zijn plaats te houden, net zo makkelijk!

  4. Keepie schreef:

    Huishoudfolie of magnetronfolie van de rol en daarin oprollen. Ff in de koelkast en daarna opdienen.

  5. Cindy schreef:

    Hallo,

    Het beste bij dit soort producten is om in een pannetje een klontje
    roomboter op te warmen.

    Nadat het vloeibaar is even met een kwastje het brood insmeren en vervolgens bedekken met de gewenste benodigdheden.

    Helpt uitstekend !!

  6. San schreef:

    Is het ook mogelijk dit een avond van te voren te maken en dan in de koelkast weg leggen voor de volgende dag? Of is het dan niet lekker meer?

  7. Kirsten schreef:

    Heey!

    Je kan ze makkelijk oprollen met zon bamboematje dat je ook voor sushi gebruikt!

    xxx

  8. m jonkman schreef:

    hallo irene

    wij maken regelmatig dit soort gerechten die je moet oprollen
    Altijd met wraps
    Een stuk makkelijker dan met brood
    Je hoeft niet allerlei kunsten uit te halen om het goed op te rollen

  9. jaq schreef:

    Ik heb gewoon casino brood gebruikt en dat in combinatie met de perfect roll van de blokker. Ziet er anders uit, maar vond het erg geslaagd. Daarna alles gewoon in een schaal gestopt met folie erover en voor het serveren in stukjes (drie per broodje).

  10. irene schreef:

    zou je ze ook kunnen maken met tortillawraps??
    gr irene

  11. gonny schreef:

    Het brood van te voren al op de folie leggen, als je klaar bent kan je met behulp van de folie het brood oprollen en inpakken.
    Succes!
    Gr. Gonny

  12. Hendrik schreef:

    Beste M,

    Ik smeer ze altijd in met koude kippensoep. Zo worden ze iets harder in de koelkast en zijn ze makkelijker op te rollen.

    Gr
    Hendrik

  13. M schreef:

    hallo, ik krijg het maar niet voor elkaar om ze netjes op te rollen zonder dat ik alles ertussenuit knijp, heeft iemand een tip?
    Alvast bedankt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Details weergeven

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close