Boerenomelet met monchou

1 ster = slecht2 sterren = matig3 sterren = voldoende4 sterren = goed5 sterren = SUPER!! (7 stemmen, gemiddeld: 3,14 out of 5)
Loading...

Een ingezonden recept van Els Braakhuis … de monchou combineert erg goed met de omelet.

Ingrediënten:

  • pakje/zakje mix voor boeren omelet
  • eieren
  • melk
  • monchou
  • 1 sjalotje

Bereiding:

  1. Maak het boeren omelet volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snipper het sjalotje heel fijn en meng deze door de monchou.
  3. Laat de omelet afkoelen en besmeer hem met het monchou mengsel.
  4. Rol de omelet op in huishoudfolie en leg hem in de koelkast om op te stijven.
  5. Snijd de omelet in plakjes.

Variatietip:

  • Laat het sjalotje achterwege en besmeer de omelet met monchou en leg hierop plakjes gerookte zalm.
Bron: Een recept van Els Braakhuis
Bereidingstijd: ca. 15 minuten + 1 uur koeltijd
FacebookTwitterPinterestGoogle+WhatsAppEmailDelen

Misschien vind je dit recept ook leuk ...

7 Reacties

  1. Nathali schreef:

    Opletten bij dit gerecht, Monchou is NIET vegetarisch. Er word gebruik gemaakt van dierlijk stremsel bij de bereiding van Monchou….

    Gebruik als alternatief een andere roomkaas…

  2. Jeanne Berting schreef:

    een heerlijk recept voor onze tupperware tapa`s gasten avond in Roosendaal. gr Jeanne

  3. Dolly schreef:

    bedankt Kim ,ik wilde de omelet maken voor vegetarische vrienden ,en dan is het goed te weten welk merk oke is ,maar deze hapjes vallen zo wie zo goed in de smaak

  4. Kim schreef:

    Voor vegetariërs: wel even opletten welk merk je koopt; de Mix voor boerenomelet van Knorr is niet vegetarisch, die van Honig wel!

  5. greetje schreef:

    ga het zeker maken als we 25 jaar getrouwd zijn

  6. annemieke schreef:

    is lekker, maar het sjalotje vervangen door een vers geperst teentje knoflook is de lekkerdere vanriant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Details weergeven

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close